Het weerstandspakket

Het weerstandspakkets kost €88,- per 4 weken en is inclusief:

  • 8 supplementen
  • een handige dispenser bij de eerste aflevering
  • een telefonisch consult met een van de apothekers.

Ook als het pakket wijzigt na het persoonlijke gesprek met een van de apothekers blijft de prijs gelijk. Het abonnement is elk moment opzegbaar of te pauzeren.

Startpakket

De drie apothekers en de emeritus hoogleraar kindergeneeskunde hebben een standaard startpakket samengesteld bestaande uit 8 tabletten,
waarvan wetenschappelijke onderzoeken laten zien dat ze je immuunsysteem ondersteunen.
Hieronder wordt in het kort de werking van de tabletten en capsules beschreven.

VM Vitamine C

Onze hoog gedoseerde Vitamine C in combinatie met Citrus Bioflavonoïden ondersteunt o.a. de weerstand, helpt bij moeheid, en draagt bij aan een heldere geest.

VM Polyfenolen

Onze polyfenolen capsule zit bomvol antioxidanten zoals pterostilbeen, OPC duivenpit extract en een gepatenteerd olijfolie extract.

VM Curcumine Plus

Ons full spectrum VM Curcumine 500mg is 185 x beter opneembaar dan andere curcumine. Curcumine is een veelzijdig antioxidant, actief in het immuunsysteem*.

VM Probiotica

Onze Probiotica bevat maar liefst 7 verschillende bacteriestammen. Totaal 9 miljard organismen en met Prebiotica. In maagsap resistente capsules.

VM Multivitamine met extra D en Zink

De voor ons samengestelde multivitaminen voor volwassen bevat een volledig uitgebalanceerde combinatie van vitamines en mineralen. Met onder andere Zink en Vitamine D.

VM Magnesium

Hoge dosering van 200mg magnesium in de vorm van citraat. Magnesium ondersteunt de spieren, botten en het energieniveau. Zeer goed opneembaar door de organisch gebonden vorm.

VM Ashwagandha

Wordt gewonnen uit de wortels van de ashwaganda plant. Is hoog geconcentreerd en gedoseerd. Wordt ingezet bij o.a. stress en spanning en de geestelijke balans*.

VM Zink

Zink is een mineraal dat van belang is voor meerdere stofwisselingsprocessen in het lichaam. Het zorgt voor een goede weerstand (zit o.a. in witte bloedcellen), versterkt spieren en botten en helpt tegen stress.

Extra supplementen

Binnen drie weken kun je een telefonische afspraak maken met één van onze apothekers om samen het pakket op jouw specifieke behoeftes af te stemmen. Daarbij kunnen ze kiezen uit onderstaande supplementen

VM B specifiek

Formule voor mensen die regelmatig alcohol nuttigen, met thiamine (vitamine B1), vitamine B6 en foliumzuur (vitamine B11).

VM B12

Vitamine B12 is de vitamine die het energieniveau en aanmaak van rode bloedlichaampjes ondersteunt. Deze hoge dosering is ideaal voor mensen met een vegetarisch of veganistisch dieet.

VM Krill Omega

Krill olie 500mg: Meest kwalitatieve en best opneembare vorm van Omega 3 vetzuren EPA en DHA in de vorm van 100% pure Antarctische Krill olie in Licaps. Zonder vissmaak en visgeur. Met Astaxanthine.

VM Brain Support

VM Brain Support Panax Ginseng extract 300mg + Ginkgo Biloba extract 120mg: Onze formule met belangrijke voedingsstoffen voor een optimaal mentaal functioneren.

VM Ortho Support

Onze formule met een combinatie van Glucosamine 800mg + PEA 200mg + Vitamine K2 75mcg. Vitamine K ondersteunt de botten.

VM Co-enzym Q10

Co Q10 100mg bevat een grotere hoeveelheid co-enzym Q10, in combinatie met de antioxidanten vitamine E en selenium.

VM Cranberry Plus

VM Cranberry heeft een krachtige concentratie van 500mg cranberry extract met vitamine C ter ondersteuning van de weerstand en bioflavonoïden en wordt gemaakt van 100% natuurlijke cranberries. Met 20mg proanthocyanidinen (PAC’s).

VM Astaxanthine

VM Astaxanthine bevat 4 mg natuurlijke astaxanthine van de bloedrode alg Haematococcus pluvialis. Met toegevoegde vitamine E dat een bijdrage levert in het wegvangen van vrije radicalen in lichaamscellen.

Superoxide Dismutase SOD

Superoxide Dismutase (SOD) is een enzym dat door zowel mensen, planten als dieren in het lichaam wordt aangemaakt. Met een supplement is het mogelijk om de voorraad SOD van het lichaam simpel aan te vullen.